Weber tilbehør en rigtig grillmester bør eje

Grill om sommeren

Er du vild med, at udstyret er i top, når grillsæson for alvor går i gang, så er det med at læse lidt videre i denne artikel. For selvom der er nogle bestemte grillredskaber, du bør have, så er der også andre slags Weber tilbehør, som du måske ikke kender til. Men selvom du ikke gør dette, så kan det være, at de faktisk kan vise sig at være yderst gavnlige, hvis du vil være sommerens grillmester i området. Vi kommer med vores anbefalinger til, hvilket Weber tilbehør, du bør erhverve dig, inden sommeren for alvor går i gang. Og så er det med at teste det nye Weber tilbehør, inden du skal bestå prøven foran venner og familie.

Beskyt din grill

Først og fremmest er det alfa omega, at din grill er ordentligt beskyttet imod vind og vejr. For lader du din grill stå frit ude i vinterhalvåret, eller når det begynder at regne, så tager den altså skade. For en Weber gasgrill har det bedst af at være overdækket, når du ikke bruger den. Heldigvis er der råd for dette, og du kan nemt erhverve dig Weber tilbehør, der hjælper med at holde din Weber grill i topform. Weber har nemlig designet forskellige Weber betræk, der passer til de forskellige modeller, som de har på markedet. Her får du et betræk, der beskytter mod vind og vejr, samtidig med at du nemt kan vaske det, når grillen står frit fremme om sommeren.

De originale dele

Weber Original og Weber Style er to serier med Weber tilbehør, som er de helt klassiske dele, som du har brug for, hvis du skal have alt udstyr i topklasse. Her finder du både drypbakker, forklæder og redskaber til at vende og pensle det, som bliver grillet. Og netop en drypbakke er noget, som kan være en god investering for dig, hvis du vil opsamle saften fra det kød, som du tilbereder på grillen. På den måde kan du smage saucen til med den lækre saft, samtidig med at du sparer dig selv for en masse rengøring af din grill. Du kan også erhverve dig en holder til spareribs, hvis du vil forsøge dig med at lave dine helt egne af slagsen på din grill hjemme i haven. Og så råder vi dig selvfølgelig til at købe en non-stick spray, der hjælper kødet med nemt at slippe risten.

Rengøring

Når vi taler Weber tilbehør, så gælder det også det udstyr, som du skal have i orden, efter du har grillet. For selvom det virker fristende at gå indenfor, når du er færdig med maden, så skal din grill altså have en lille tur, inden du kan gå i seng med god samvittighed. Her er der nogle essentielle stykker tilbehør, der egner sig godt til rengøringen, hvis det skal være så effektivt som muligt.

Først er det godt med en flaske Weber grillrens, der hjælper alt fedt og fastbrændt mad til at slippe risten nemt. Supplér gerne med en Weber grillskraber, som kan hjælpe dig med at skrabe det sidste af risten, så alt det værste bliver fjernet.

Og vil du have det hele med, så er Weber rengøringssvampe prikken over i’et, når det gælder rengøring af din grill. Den gør det muligt at rengøre imellem ristens sprækker og komme hele vejen rundt. På den måde kan du altså hjælpe din grill med at have en længere levetid, samtidig med at fedt og andet ikke står og gror sig fast på risten, og derfor skal du måske ud og erhverve dig en helt ny i sidste ende.

Hos Frishop.dk finder du et stort udvalg af tilbehør til Weber – klik her for at gå til Frishops udvalg.