Hos Grillstart.dk finder du de bedste tips til at grille. Vi giver dig gode råd til grill sommer som vinter, tips om kød, grillredskaber, intervalstegning m.m.

Grillet mad smager bare bedre

Nogle siger, at der er intet som et godt stykke kød, men hos Grillstart.dk siger vi, at der er intet som et godt stykke kød fra en grill. Velkommen til Grillstart.dk, hvor vi giver dig alle de bedste råd der findes om at grille. Vi stiller skarpt på de forskellige former for grill, gas, kugle og optændingsformer. Vi tjekker temperaturen og giver dig fif til de bedste opskrifter, tilbehør og ikke mindst redskaber. På Grillstart.dk finder du kort og godt et hav af eksperter, der hver især brænder for at formidle de bedste grill råd til dig og din familie, så du kan gå både sommer og vinter i møde med masser af lækker og velstegt mad.

Grill året rundt

De fleste mennesker forbinder det at grille med sommer og sol, men hos Grillstart.dk viser vi dig vejen til nem og lækker grillet mad året rundt. Det har ingen betydning om det er sommer eller vinter for om du kan fremtrylle de lækreste retter til dig, din familie og eventuelle gæster. Hos Grillstart.dk vil du finde masser af tips til bedste placering af din grill, forberedelser, tilberedning af maden og ikke mindst, hvordan du lige får anrettet dit grillede kød og tilbehør på den mest indbydende måde. Lad din indre stenaldermand komme frem og grill året rundt og nyd smagen af lækker mad med en duft så englene synger. Grillet mad er bare bedre på både smag og aroma. Bare tanken kan næsten få tænderne til at løbe i vand. Vi giver dig råd om tips til at sommergrille og vintergrille.

Grill og hygiejne

Hos Grillstart.dk sætter vi fokus på god grill hygiejne, så du til enhver tid kan stå inde for fødevaresikkerheden overfor din familie og dine gæster. Desværre rammes alt for mange danskere årligt af maveforgiftning – noget der kan udgås med god grill hygiejne. Vi sætter dig ind i de mest grundlæggende regler for brug af skærebræt, tænger og øvrige redskaber som har kontakt med din mad, så du trygt og roligt at servere de lækreste grill retter uden at være bange for at sætte en madforgiftning i gang.

Grill opskrifter

Er du den store kødspiser eller er du mere til grøntsager på grill, brød, kartofler og andet tilbehør, så bare rolig – hos Grillstart.dk finder du et stort udvalg af spændende grillopskrifter til hver en smag. Vi sætter fokus på både kendte og mindre kendte madvarer, der kan give smag og næring og ikke mindst anretning til et lækkert grill måltid til dig og din familie. Er du til grillet oksekød, grillet kylling, grillet fisk eller måske grillet lam, så vil vi gøre vores ypperste for at bidrage med masser af spændende opskrifter, som du kan vælge imellem.

Bedste grill og optænding

En grill er ikke bare en grill. Hos Grillstart.dk præsenterer vi dig for de mange spændende varianter og forsikrer dig om, at uanset din grill, så er det muligt at lave den lækreste grillmad. At grille kan i sig selv være en kunst, men med gode råd og vejledning fra os her på Grillstart.dk, så vil du opdage, at det kan være en leg og en stor fornøjelse at lave mad på grill. Vi stiller skarpt på de forskellige former for grill og ikke mindst de forskellige former for optændingsmuligheder. Du kan godt glæde dig. Det bliver en fornøjelig grill sæson….